Senarai Hotel 5 Bintang di Cameron Highland Best

 1

Bagi anda yang saat ini sedang mencari hotel paling selesa di Cameron Highland untuk disinggahi bersama family, mungkin pilihan menginap di hotel 5 bintang di Cameron Highland sangat kami cadangkan. Hotel 5 bintang di Cameron Highland selain memberikan kemudahan yang best, tentu pelayanannya sangat memuaskan. Rata rata hotel 5 bintang di Cameron Highland ini banyak mendapat ulasan positif daripada para tetamu. Ini bermakna mereka merasa sangat puas setelah menginap di hotel 5 bintang tersebut.

Hotel 5 Bintang di Cameron Highland

Namun, hotel mewah sekelas hotel 5 bintang di Cameron Highland ini tidak banyak boleh anda temui. Dari maklumat yang kami ambil dari laman web Agoda, tercatat hanya ada 2 hotel 5 bintang di Cameron Highland yang boleh anda booking secara online. Hotel 5 Bintang di Cameron Highland berikut juga merupakan resort yang menyajikan pemandangan alam yang begitu indah. Ciri-ciri yang ditawarkan juga tentunya sudah tak dapat diragukan lagi.

Namun untuk masalah harga memang harga bilik hotel 5 bintang di Cameron Highland berikut tak murah. Bagi anda yang ingin merasakan tinggal di hotel 5 bintang di Cameron Highland sekurang-kurangnya anda perlu menyiapkan bajet RM600 kerana kedua-dua hotel 5 bintang yang berikut menawarkan harga bilik paling murah di atas RM600. Namun kami yakin, anda akan mendapat pengalaman yang menakjubkan setelah mencuba menginap di hotel 5 bintang di bawah.

Berikut ini senarai hotel 5 bintang di Cameron Highland.

1. Cameron Highlands Resort

Hotel dan juga resort di Cameron Highland satu ini memang sudah sangat popular di kalangan pelancong. Mereka yang punya cukup bajet untuk menginap di hotel mewah biasanya tidak akan terlepas untuk memnempah resort mewah ini. Tercatat ada lebih daripada 1000 ulasan dari tetamu yang telah diberikan oleh hotel 5 bintang ini. Mereka merasa selesa sepanjang menginap di hotel ini kerana perkhidmatan dan kemudahan yang diberikan sangat bagus.

Cameron Highlands ResortCameron Highlands Resort
Hotel 5 Bintang
Tanah Rata, Pahang, Tanah Rata, Tanah Tinggi Cameron
Jumlah Bilik 56
Wifi Percuma Wifi Percuma
RM 658
>>>>>>Tempah Hotel<<<<<<

2. The Lakehouse

Tak mau kalah dengan Cameron Highlands Resort, The Lakehouse juga menawarkan kemudahan yang perfect untuk anda tinggali bersama family. Dengan background pemandangan pergunungan dan alam, hotel 5 bintang satu ini sangat sesuai bagi anda yang sedang refreshing mencari ketenangan fikiran. Hotel ini berada pada ketinggian 1km di atas permukaan air laut sehingga udaranya sangat sejuk. Ciri-ciri yang ditawarkan sangat berkesan, anda boleh mencari beberapa perabot antik di hotel ini. Tentunya sebuah pengalaman yang tak akan dilupakan setelah tinggal di The Lakehouse.

The LakehouseThe Lakehouse
Hotel 5 Bintang
30th Mile Ringlet, Cameron Highlands , Habu, Tanah Tinggi Cameron
Jumlah Bilik 19
Wifi Percuma Wifi Percuma
RM 765
>>>>>>Tempah Hotel<<<<<<

 

Related Posts