Disclaimer

Kami HotelCameronHighland.com merupakan rakan kongsi affiliate (Affiliate Partner) daripada Agoda.com. Segala maklumat mengenai hotel, hostel, motel, guest house, homestay, villa (termasuk gambar hotel, nama hotel, bintang hotel, alamat hotel, dan harga hotel) yang ada di laman web kami berasal dari Agoda.com. Kami tidak mengubah apa-apa data mengenai hotel yang kami maklumkan melalui laman web kami. Dan kami tunduk pada Perjanjian affiliater Agoda pada link berikut https://partners.agoda.com/en-us/agreement.html.

Dan sebagai salah satu affiliater daripada Agoda.com, maka semua tempahan / booking hotel akan ditangani langsung oleh pihak Agoda. Kami hanya memberitahu tentang hotel hotel mana saja yang recommended buat anda. Sedangkan tempahan / booking hotel silahkan anda terus ke laman Agoda.com melalui link yang sudah kami sediakan. Sekali lagi, laman web kami tidak melayani tempahan / booking hotel secara langsung.

Untuk harga hotel yang tertera di laman web kami ini memang sewaktu masa boleh berubah, sesuai dengan dasar masing masing hotel. Ada kalanya suatu hotel sedang mengadakan promo dengan memberikan diskaun besar besaran, sehingga harga yang anda dapatkan bisa murah. Tapi ada kalanya promo tersebut sudah berakhir sehingga harga hotel kembali normal. Maka dari itu, untuk mengetahui harga terupdate dari masing masing hotel, anda boleh klik pada butang “Tempah Sekarang” dan tentukan tarikh booking untuk mengetahui harga terkini.

Pertanyaan, kritik, saran, masukan yang membina demi kemajuan dan penambahbaikan laman web ini sangat kami harapkan. Untuk itu anda boleh menghubungi admin melalui Laman Kenalan web ini.